boerderij"46"jpg"klein"960"640hottub1"47"jpg"klein"600"800
boerderij
hottub1

WelkomVoorstellenDe boerderij (1-6p.)De lodge (1-6p.)De cabin (1-4p.)HottubOmgevingPaardenHondenPrijzen/BeschikbaarheidGastenboekContact en Info  
Prijzen/Beschikbaarheid
Hier vindt u een overzicht van de prijzen en de bijkomende kosten. Voor de beschikbaarheid kijkt u op het schema onder aan de pagina. Als u wilt boeken/reserveren, kiest u voor het gewenste huis,  klikt u op gewenste periode en vult het formulier in dat dan verschijnt. Wij nemen daarna binnen 5 dagen contact met u op.


Prijsinformatie 'De Boederij' 1-6 personen:
De (basis)prijzen in onderstaand schema zijn inclusief gas/water/licht en toeristenbelasting en ongeacht het aantal personen (maximaal 6) dat verblijft

Prijsinformatie 'De Lodge' 1-6 personen:
De (basis)prijzen in onderstaand schema zijn inclusief gas/water/licht, toeristenbelasting en ongeacht het aantal personen (maximaal 6) dat verblijft.

Prijsinformatie 'De Cabin' 1-4 personen:
De (basis)prijzen in onderstaand schema zijn inclusief gas/water/licht, toeristenbelasting en ongeacht het aantal personen (maximaal 4) dat verblijft.

De Lodge en de Cabin zijn weliswaar beide vrijstaand, maar liggen op ruime percelen naast elkaar en zijn daardoor uitermate geschikt om samen te boeken voor een verblijf tot maximaal 10 personen. De leefruimte in de Lodge is ruim genoeg voor 10 personen, zodat er bijvoorbeeld gezamenlijk gegeten kan worden.

Wij rekenen geen reservering/administratiekosten!

Schoonmaakkosten:
-
0 t/m 5 honden € 50,-
-
Meer dan 5 honden € 70-

Huur beddengoed (niet verplicht):
Ons beddengoed is van een goede hotelkwaliteit en wordtna gebruik steeds professioneel gereinigd bij een wasserij.
-
1 pers. dekbedovertrek, hoeslaken en kussensloop  € 10,-- per set.
   Wilt u opgemaakte bedden bij aankomst, dan rekenen wij € 2,50 per bed extra.
-
Huur handdoekenpakket (3 x handdoek/washandje, douchelaken) € 6,00 per set.

Huur hottub (incl. hout)
-
€ 60,-- per weekend  
-
€ 75,-- per midweek
-
€ 100,-- per week.

Paard/pony volpension:
-
50 euro per pony/paard per weekend
-
65 euro per paard/pony per midweek
-
110 euro per paard/pony per week
-
stalling
-
onbeperkte weidegang (ook in de winter!)
-
stro, water, hooi (naar behoefte), uitmesten en opstrooien, basisbrok en muesli (Subli)
Het is mogelijk om uw paard op krullen/zaagsel te zetten, hier wordt echter wel een toeslag voor berekend van 10 euro per  weekend, 15 euro per midweek en 25 euro voor een week.

Borg:
De borg bedraagt € 100,-- per gehuurd huis en zal, als het huis in goede staat is achtergelaten, binnen 14 dagen na uw vertrek uit Peelhoven per bank worden terugbetaald.

Huisdieren:
Meerdere huisdieren zijn van harte welkom en verblijven altijd gratis in Peelhoven!

In Peelhoven is gratis draadloos, glasvezel internet (wifi) beschikbaar.
 
Aankomst en vertrek op maandag en vrijdag. Weekboekingen van maandag tot maandag zijn meestal mogelijk. Informeer naar de exacte data en prijzen. Lastminutes en het laatste nieuws over Peelhoven kunt u vinden op www.facebook.com/VakantiehuisPeelhoven


Peelhoven vakantiehuizen: | Peelkensweg 3 (Boerderij), 3B (Lodge) en 3C (Cabin) | 5428 NM  Venhorst | Tel: 06 2535 7647 | info@peelhoven.nl