boerderij"46"jpg"klein"960"640hottub1"47"jpg"klein"600"800
boerderij
hottub1

WelkomVoorstellenDe boerderij (1-6p.)De lodge (1-6p.)HottubOmgevingPaardenHondenPrijzen/BeschikbaarheidGastenboekContact en Info  
Prijzen/Beschikbaarheid
Hier vindt u een overzicht van de prijzen en de bijkomende kosten. Voor de beschikbaarheid kijkt u op het schema onder aan de pagina. Als u wilt boeken/reserveren klikt u op gewenste periode en vult het formulier in. Wij nemen dan contact met u op.


Prijsinformatie 'De Boederij' 1-6 personen:
Vanaf 1 januari 2020 is de Boerderij geschikt voor een verblijf t/m maximaal 6 personen. De (basis)prijzen in onderstaand schema zijn inclusief gas/water/licht en toeristenbelasting en ongeacht het aantal personen (maximaal 6) dat verblijft

Prijsinformatie 'De Lodge' 1-6 personen:
De (basis)prijzen in onderstaand schema zijn inclusief gas/water/licht, toeristenbelasting en ongeacht het aantal personen (maximaal 6) dat verblijft.

Schoonmaakkosten:
-
0 t/m 5 honden € 50,-
-
Meer dan 5 honden € 70-

Huur beddengoed (niet verplicht):
-
1 pers. dekbedovertrek, hoeslaken en kussensloop  € 7,50 per set.
-
Huur handdoekenpakket (3 x handdoek/washandje,badlaken) € 5,00 per set.

Huur hottub (incl. hout)
-
€ 60,-- per weekend of midweek
-
€ 100,-- per week.

Paard/pony volpension:
-
50 euro per pony/paard per weekend
-
65 euro per paard/pony per midweek
-
110 euro per paard/pony per week
-
stalling
-
onbeperkte weidegang (ook in de winter!)
-
stro, water, hooi (naar behoefte), uitmesten en opstrooien, basisbrok en muesli (Subli)
Het is mogelijk om uw paard op krullen/zaagsel te zetten, hier wordt echter wel een toeslag voor berekend van 10 euro per  weekend, 15 euro per midweek en 25 euro voor een week.

Borg:
De borg bedraagt € 100,-- en zal, als het huis in goede staat is achtergelaten, binnen 14 dagen na uw vertrek uit Peelhoven per bank worden terugbetaald.

Huisdieren:
Meerdere huisdieren zijn van harte welkom en verblijven altijd gratis in Peelhoven!

In Peelhoven is gratis draadloos, glasvezel internet (wifi) beschikbaar.
 
Aankomst en vertrek op maandag en vrijdag. Weekboekingen van maandag tot maandag zijn meestal mogelijk. Informeer naar de exacte data en prijzen. Lastminutes en het laatste nieuws over Peelhoven kunt u vinden op www.facebook.com/VakantiehuisPeelhovenBeschikbaarheid
Kies hieronder van welke huisje u de beschikbaarheid en prijzen wilt zien, heeft u geen voorkeur kies dan steeds opnieuw voor of de Boerderij of de Lodge.
Klikt u beide huizen tegelijk aan, dan krijgt u alleen een overzicht te zien, wanneer beide huizen samen beschikbaar zijn.

Boerderij (1-6p.)
Lodge (1-6p.)

Paarden:

Toon alleen de beschikbaarheid van waar de faciliteiten voor en met paarden beschikbaar zijnU heeft nog geen vakantiehuisje geselecteerd!
Maak hierboven een keuze voor een van de huizen of een combinatie daarvan om de beschikbaarheid ervan te kunnen zien
Peelhoven vakantiehuizen | Peelkensweg 3 (Boerderij) en 3B (Lodge) | 5428 NM  Venhorst | 06 2535 7647 | info@peelhoven.nl