boerderij"46"jpg"klein"960"640hottub1"47"jpg"klein"600"800
boerderij
hottub1

WelkomVoorstellenDe boerderij (1-6p.)De lodge (1-6p.)Zwem HottubOmgevingPaardenHondenPrijzen/BeschikbaarheidGastenboekContact en Info  
Voorstellen
Wij - de familie Van den Hoven - heten u graag van harte welkom op onze woonboerderij in Venhorst (gemeente Boekel).

Het voorhuis van onze woonboerderij is ingericht als vakantiewoning. In het verleden hebben hier de ouders van de eigenaar gewoond en is hij samen met zijn broers en zussen in het voorhuis opgegroeid. De woning is na een grondige renovatie nu geschikt voor maximaal zes personen en is compleet ingericht en van alle gemakken voorzien zoals centrale verwarming, vaatwasser, magnetron en eigen terras met een volledig omheinde tuin. De woning is sfeervol ingericht, heeft nog authentieke tegelvloeren in de woonkamer, gang en keuken en een mooie, ouderwetse schouw met pelletkachel in de gezellige woonkeuken .

U kunt een weekend, midweek en week of uiteraard langer boeken, zowel in het laagseizoen als in het hoogseizoen.
pony rijden
Peelhoven is gelegen in het buitengebied van het Brabantse Venhorst, zo’n 800 meter buiten de bebouwde kom van het dorp. Een schitterende omgeving met talloze recreatieve mogelijkheden als fietsen, mountainbiken, wandelen, paardrijden en mennen. Een oase van rust en ruimte in een landelijke omgeving.terras
Omdat wij zelf ook paarden hebben is de accommodatie bijzonder geschikt voor het meenemen van eigen paard(en). De faciliteiten voor de paarden zijn optimaal: Ruime, droge en schone stallen van 12 m3, 3 ha. onbeperkte weidegang, wasplaats, solarium en een (verlichte) buitenbak van 30 x 60 meter, voorzien van een goede geopad bodem, dressuurspiegels en hindernismateriaal.

groep honden
Ons vakantiehuis is uitermate geschikt voor mensen die met hun paard en/of hond(en) op vakantie willen, maar uiteraard bent u zonder huisdier ook van harte welkom. Het huis is geschikt voor eigenlijk iedere soort vakantie. Wilt u actief wandelen, fietsen, mountainbiken of gewoon lekker genieten van de rust en de ruimte van de landelijke omgeving, u bent bij vakantiehuis Peelhoven aan het juiste adres!!
Indien u na het bezoeken van deze site nog vragen heeft dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Vakantiehuis Peelhoven | Peelkensweg 3 (Boerderij) en 3B (Lodge) | 5428 NM  Venhorst | 06 42768121 | info@peelhoven.nl