boerderij"46"jpg"klein"960"640hottub1"47"jpg"klein"600"800
boerderij
hottub1

WelkomVoorstellenDe boerderij (1-6p.)De lodge (1-6p.)De cabin (1-4p.)HottubOmgevingPaardenHondenPrijzen/BeschikbaarheidGastenboekContact en Info  
Gastenboek
Schrijf in het gastenboek

«  3/15  »

Linda , Bussum
07-09-2021
 
Bijna 10 jaar geleden voor de eerste keer in de boerderij gezeten. En wat blijft het een heerlijke lokatie net als de lodge. Last minute, veel te kort, prachtig weer maar volop genoten. Tot de volgende keer!
Annemie Willemen, Nijlen
03-09-2021
 
Lieve Franka en Martien, Onze derde vakantie in de Lodge zit er weer op.
Wat hebben we weer kunnen genieten van de fijne woning en de heerlijke omgeving. Het voelt eigenlijk als een beetje thuis komen, zo vertrouwd voelt het. Het is voor ons de place to be voor onze woeffies, veilige omgeving ( wij hebben twee houdini's bij) maar ze hebben geen gaatjes gevonden. zoals jij Franka gezegd had. Dat geeft een
enorm rustgevoel. Ook het comfort van de wasmachine en droogkast is voor ons een grote meerwaarde, met een hondje dat incontinent is. Bedankt voor de warme ontvangst. En de lekkere eitjes.
Hopelijk tot volgend jaar.
Rob en Anita, Dronten
28-08-2021
 
Gisteren zijn we thuis gekomen van ons 3e verblijf in de Boerderij en wat hebben we het weer super gehad! Het is echt een toplocatie om vakantie te vieren! Onze hond Bonny en logeetje Nina hebben weer een geweldige vakantie gehad en liggen nu nog bij te komen 😂
Voor ons als baasjes ook geweldig relaxed dat je de honden lekker los kan laten lopen zonder gevaar!
Gelukkig hebben we voor volgend jaar alweer 2 vakanties geboekt staan, we kijken er nu alweer naar uit!
En oja, het belangrijkste zou ik bijna vergeten, de gastvrijheid is werkelijk top!
Fam. Van Herk, Rotterdam
24-08-2021
 
Afgelopen week voor het eerst met onze honden in de boerderij verbleven. Wat een geweldig leuke ervaring. We hebben heerlijk genoten en ook onze honden hebben zich prima vermaakt in de tuin, speelweide en op het enorm leuke wandelpad waar ze heerlijk los hebben kunnen lopen! En wat een prachtige omgeving om te wandelen. Het was jammer dat de week zo snel weer om was 😁 Franca en Martien, dank voor jullie gastvrijheid en hopelijk tot de volgende keer!
Pim, Anneke, Pip & Bambi, Woerden
06-08-2021
 
Een paradijs voor hondjes met een grote omheinde tuin, koekjespot gevuld, speelweide met vijver en dan ook nog een groot stuk omheind pad met bos en een vijver……
voor de baasjes is het afzien hoor 🤪een mooi huis, prachtig ingericht, heerlijke bedden, super vriendelijk ontvangen, verse eitjes, koekjestrommel gevuld, elke ochtend een krant en ook nog een hottub ☀️echt afzien toch maar ja als de hondjes het maar fijn hebben 🤪
Kortom het is hier geweldig, de conclusie we willen eigenlijk niet meer weg, maar helaas we moesten toch echt weer naar huis! maar we hebben opnieuw geboekt om weer te kunnen/mogen genieten van Peelhoven!
Irma, Amstelveen
05-08-2021
 
We waren voor de tweede keer in de Boerderij en het voelde direct als thuiskomen! Alsof we al veel vaker geweest zijn. Het weer was prachtig en we hebben voornamelijk buiten op de prachtige veranda geleefd. Top bedacht Franka en knap gemaakt Martien! :-) We dachten dat we nooit naar de Lodge zouden switchen, want beter dan de Boerderij kan niet vonden we, maar ook de Lodge heeft ons hart gestolen. Het was weer een feestje voor de vier Cockers (waaronder de kleine pup) en ons! Bedankt voor alle goede zorgen en gezelligheid! We kijken nu al uit naar volgend jaar!
Nettie Peters , Heerlen
13-07-2021
 
12 juli 2021
Terug van een heerlijk weekje in de boerderij .
Afgelopen Mei te gast geweest in de Lodge .
Ons hondje fijn los kunnen lopen en op ontdekking in het privé wandelgebied met zelfs daar ook een fijne vijver en heerlijk zitje.
Verder volop zich kunnen vermaken ( in overleg ) met de twee buurhondjes van de Lodge in de aangrenzende veilige speelweide met ook nog een fijne plons vijver .
Alles super schoon en gezellig , een aanrader ……..
Alles extraatje ook nog een Hottub voor de mens 😁
En een super grote overkapping aan het verblijf met gezellig zitje.


Lies en Ton, Goirle
02-07-2021
 
La Dolce vita in Peelhoven,met recht een uniek verblijf voor mens en dier.Niets is teveel voor Franka,schoenen vergeten netjes naar mij opgestuurd.

Chapeau Franka en Martin
en wellicht tot ziens
Jan en Ton van Poppel, Tilburg
29-06-2021
 
Voor de zevende keer waren we met onze drie hondjes dit jaar (van 14 - 21 juni) weer in de boerderij op vakantie. Het was ontzettend warm, dus we hebben lekker van de rust genoten. Zowel voor de hondjes als voor ons was het het beste om lekker thuis te blijven. We zijn door Franka weer enorm verwend met een heerlijk ontbijt. Elk jaar boeken wij weer voor het jaar daarop, maar helaas zit volgend jaar juni alles vol. Mogelijk kan dit voor ons de laatste vakantie bij Peelhoven zijn. Jan is al behoorlijk op leeftijd en dit geldt ook voor de hondjes. Ook dit jaar hebben we het weer bijzonder naar ons zin gehad.
Anita de Vries, Nuenen
24-06-2021
 
Voor ons de 2e keer in de boerderij, weer genoten met de honden Arko en Durin en de weergoden waren ons deze keer goed gezind. Heerlijk weekend
Rosalie Verhoef, Apeldoorn
11-06-2021
 
Vandaag na een heerlijke zonnige en warme week weer terug naar huis maar de volgende is alweer geboekt. Zo naar ons zin gehad .De honden lagen het liefst de hele dag in de zwemvijver nadat ze naar het bos waren geweest. Genoten van de Boerderij met zijn authentieke details en zijn koelte. De heerlijke veranda. Lekker eten in de omgeving. De attenties van Franka kortom geweldig!!!
Franka en Martien dank jullie wel en tot volgend jaar!!!
Anita, Dronten
09-06-2021
 
Een verlaat bericht, aangezien we het extra lange pinksterweekend van de Boerderij hebben mogen genieten!
Superdagen heeft onze hond Bobby gehad! We hadden een logé hondje Nina mee, die heeft ook de tijd van haar leven gehad! Gelukkig gaan we eind augustus weer een paar dagen, we tellen nu alweer af 😂😂
Ook was de brabantse gastvrijheid weer helemaal top! Met grote dank aan Franka, die ons iedere dag een hemels ontbijt bezorgde! Ook daar kijken we alweer naar uit! Kortom, we hebben genoten van iedere dag en we zullen blij zijn als we weer lekker een paar dagen kunnen onthaasten en de honden weer een heerlijke vakantie zullen hebben! 👍🏻
Ellen Nootenboom , Rotterdam
01-06-2021
 
Lang op gewacht, gezien de vele boekingen, maar meer dan de moeite waard geweest. Enorm genoten afgelopen weekend en dat kwam niet door het mooie weer maar was wel erg aangenaam :)
Wat een gastvrijheid hebben deze mensen voor zowel ons, de paarden als de honden. Het ontbrak aan niets.
Ik hoop voor volgend jaar weer een plekje te kunnen bemachtigen.
Franka en Martien, dank voor een heerlijk weekend.
Fam. Thijssen, Kessel
01-06-2021
 
Afgelopen weekend met 6 personen in de lodge verbleven! Wat een mooie accomodatie en zeker ook de ruimte er omheen! Onze 4 honden hebben zich super vermaakt , en hebben zelfs leren zwemmen! Het systeem met de pionnetjes en het lint is ook erg goed bedacht, zodat vreemde honden niet bij elkaar komen! Al met al was het een super weekend..
Jo en Nettie Peters , Heerlen
28-05-2021
 
Wat hebben we genoten van jullie fijne Lodge.
Alles zo netjes en schoon, super ingericht , zeer goede bedden en heerlijke tuin om te relaxen.
Het gastvrije onthaal deed ons zeer goed .
Vooral ons geadopteerde eerst bange hondje heeft super genoten , dankzij de gasten in de boerderij die ons hondje met hun 5 hondjes lieten spelen en ook mee mocht met wandelen in het mooie omheinde wandelpad.
Franka en Martien, jullie zien ons zeker terug .kbk
Anita Grooters , Maassluis
24-05-2021
 
Lieve Franka en Martien
Voor de eerste keer bij jullie in de boerderij geweest. Wat een heerlijke plek. En zo'n leuk welkom .Aan alles is gedacht .zelfs de paardjes stonden super en het is heerlijk rijden in het bos en goede tips en routes van franka. De hondjes heerlijk op het speelveld. We hebben genoten !!
We komen op zeker terug !!
Ramona, WITTEM
01-05-2021
 
Net terug van een super mooie week vakantie in Peelhoven.
Het enige wat je daar nodig hebt is een bankpasje en goede zin de rest is allemaal in huis.
We hebben in de boerderij gezeten die aan alle comfort was voorzien.
De honden konden heerlijk los lopen en hebben net zo genoten al wij.
Franka en martien bedankt voor al jullie gastvrijheid.
Richard en Isarina, Naaldwijk
30-04-2021
 
Ha Franka en Martien,

Wij hebben er weer een weekje in de lodge opzitten en het was top, De hondjes hebben genoten en wij ook, het weer zat lekker mee, we hebben mooie boswandelingen kunnen maken en door het heerlijke weer ook van de veranda gebruik kunnen maken.
Bedankt voor de goede verzorging, de koekjes, eitjes en het presentje voor de hondjes!

Tot in november, hartelijke groet Richard en Isarina, een goed bedoelde lebber van Turo, Lucka en Djago.
Frederike van der Veen, Aadorp
20-04-2021
 
Weer een geweldig weekend gehad, deze keer in de Lodge,ook daar is het prima vertoeven!
Altijd word je warm onthaald,er wordt zelfs aan je verjaardag gedacht!
We hadden ook deze keer weer prachtig weer, hondjes en wij hebben weer enorm genoten van de omheinde ruimte en tuin, echt geweldig voor al onze rugzak hondjes!!
Frederike van der Veen, Aadorp
20-04-2021
 
Weer een geweldig weekend gehad, deze keer in de Lodge,ook daar is het prima vertoeven!
Altijd word je warm onthaald,er wordt zelfs aan je verjaardag gedacht!
We hadden ook deze keer weer prachtig weer, hondjes en wij hebben weer enorm genoten van de omheinde ruimte en tuin, echt geweldig voor al onze rugzak hondjes!!

Peelhoven vakantiehuizen: | Peelkensweg 3 (Boerderij), 3B (Lodge) en 3C (Cabin) | 5428 NM  Venhorst | Tel: 06 2535 7647 | info@peelhoven.nl