boerderij"46"jpg"klein"960"640hottub1"47"jpg"klein"600"800
boerderij
hottub1

WelkomVoorstellenDe boerderij (1-6p.)De lodge (1-6p.)Zwem HottubOmgevingPaardenHondenPrijzen/BeschikbaarheidGastenboekContact en Info  
Zwem Hottub
Bij de Boerderij is inmiddels een nieuwe (ronde) hottub geplaatst, deze biedt plaats aan 8-10 personen. Wij zijn op dit moment druk bezig met de aankleding van de ruimte rondom de hottub, maar door de huidige Coronaregels voor wat betreft de winkels gaat hier helaas iets meer tijd in zitten. Wordt vervolgd
De privacy is door de strategische geplaatste schuttingen optimaal. Een weids uitzicht zonder zelf gezien te worden.

Bovendien is de hottub exclusief ter beschikking van de vakantiegasten van de Boerderij, dus beschikbaar op elk moment van de dag.

Op de dag van aankomst zorgen wij dat de hottub schoongemaakt, gevuld en al lekker op temperatuur is, zodat u er direct gebruik van kunt maken.

Er is altijd voldoende hout, aanmaakblokjes etc. aanwezig om op ieder moment van de dag de hottub op te warmen.

     

 
Uiteraard hebben we bij de Lodge ook een heerlijke hottub geplaatst, Dit is eveneens een ruime (ronde) hottub, geschikt voor 8 volwassenen. Dus ook hier volop de ruimte.
Deze hottub staat direcct naast de Lodge, zodat er behalve optimale privacy een fantastisch uitzicht over de landerijen beschikbaar is.
hottub

Vakantiehuis Peelhoven | Peelkensweg 3 (Boerderij) en 3B (Lodge) | 5428 NM  Venhorst | 06 42768121 | info@peelhoven.nl