boerderij"46"jpg"klein"960"640hottub1"47"jpg"klein"600"800
boerderij
hottub1

WelkomVoorstellenDe boerderij (1-6p.)De lodge (1-6p.)Zwem HottubOmgevingPaardenHondenPrijzen/BeschikbaarheidGastenboekContact en Info  
Zwem Hottub


SDC11524
Nadat we onze stallen hebben aangepast om zo het vakantiegevoel van de paarden te vergroten in combinatie met onbeperkte weidegang, hebben we achter in de tuin van de Boerderij een op hout gestookte zwem hottub geplaatst. Wat is er lekkerder dan na een flinke buitenrit of wandeling (met de hond) heerlijk in een warm bad te kunnen wegzakken met een grandioos uitzicht over de weilanden? In de winter is het mogelijk om de watertemperatuur zo rond de 38/40 graden te houden en zelfs bij sneeuw en ijs te genieten van het warme water.
In de zomer is de hottub heerlijk om in af te kunnen koelen.
SDC11518
Deze hottub is geschikt voor 14 personen, dus lekker ruim. Kinderen kunnen er zelfs in zwemmen.

hottub
De privacy is door de strategische geplaatste schuttingen optimaal. Een weids uitzicht zonder zelf gezien te worden.

Bovendien is de hottub exclusief ter beschikking van de vakantiegasten van de Boerderij, dus beschikbaar op elk moment van de dag.

Op de dag van aankomst zorgen wij dat de hottub schoongemaakt, gevuld en al lekker op temperatuur is, zodat u er direct gebruik van kunt maken.

Er is altijd voldoende hout, aanmaakblokjes etc. aanwezig om op ieder moment van de dag de hottub op te warmen.

     

 
Uiteraard hebben we bij de Lodge ook een heerlijke hottub geplaatst, Dit is eveneens een ruime (ronde) hottub, geschikt voor 8 volwassenen. Dus ook hier volop de ruimte.
Deze hottub staat direcct naast de Lodge, zodat er behalve optimale privacy een fantastisch uitzicht over de landerijen beschikbaar is.
hottub

Vakantiehuis Peelhoven  | Peelkensweg 3  | 5428 NM  Venhorst  | 06 42768121  | info@peelhoven.nl